;
Bejelentkezés: +36 66 448-087

Ampullák - koncentrátumok


MEZO STEMCELL ŐSSEJT AMPULLA

Főbb összetevők:

Tulajdonságai, alkalmazása:

Az erős és tartós őssejteket egy ritka svájci almából nyerik, mely rendkívüli képessége révén védi a bőrt a korai öregedéstől, segíti a sejtek újraaktiválását, amitől a bőr feszes, rugalmas és látványosan fiatalabb lesz. A Meso Pennel a szemörnyék ráncait az orrajak barázdát és a felső ajak ráncait még intenzívebben kezelhetjük.

Alkalmazás:

Használatát heti 2-3 alkalommal ajánljuk. Fontos, hogy a koncentrátumot  letisztított, zsírmentes bőrre vigyük fel.

Amit használatával elérünk:

Láthatóan szebb, fiatalabb lesz bőrünk.

Kiszerelés: 7,5 ml / ampulla

 

HYALURON - SAV 

100%-os koncentrátum 

Tulajdonságai
A Hyaluron-sav a kötőszövet egyik alkotóeleme, amelyet a szervezet a 20. életév után már nem termel kielégítő mennyiségben. Ezért van szüksége a kötőszövetnek a Hyaluron-savra a nedvesség megkötéséhez, hogy megtartsa feszességét, rugalmasságát. Ezt a Hyaluron-savat biotechnológia segítségével állítottuk elő, ezért nem válthat ki allergiás reakciót. 

A High-Care Hyaluron-ja 100%-os koncentrátum, ami a bőrnek kellemes érzést biztosít. A Hyaluron különösen az érett bőr kezelésére alkalmas, de a napozás és az egyéb külső tényezők hatására nedvességet vesztett fiatal bőrnek is jó ápolószere. Segítségével a bőr rögtön érezhetően simábbá, bársonyosabbá válik. A Hyaluron megköti a nedvességet a bőrben, ezzel védi a kiszáradástól, így a bőr vízháztartása jobban működik, szárazsági ráncok is kevesebbek. A Hyaluront a vízhiányos bőr mindennapi alapápolásaként vagy igény szerint, ha a bőr különösen igénybe van véve, használjuk. Kiválóan alkalmas a vízhiányos bőr kiegészítő kezelésére. 

 

SOON FUTURE KONCENTRÁTUM

SOON FUTURE KONCENTRÁTUMIntenzív kiegészítő ápolás a ráncok ellen. 

Összetevői:

Alkalmazási terület

Ránctalanító koncentrátum kabin felhasználásra. A készítmény kiegészítője a 24 órás krémnek és szemápolónak. 

Alkalmazási módAlapos tisztítás után (Cleansing Balm, Soft-Peeling, Revival) néhány cseppet adagoljunk a pipetta adagolóval a ráncos területre (szemkörnyék, homlok), majd ultrahangozzuk a területet. Kiegészítésként az arcápoló krémet és a szemkörnyékápolót használjuk a kezelési sor utasítása szerint.

Ellenjavallatok
Nincsenek. 

A Weyergans High Care AG elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken ( in vivo ) is teszteljük. Ezeknél a teszteknél semmilyen ellenjavallat nem jelentkezett. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

2018. kozmetikai innovációja Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.