;
Bejelentkezés: +36 66 448-087

MESO-PEN


MESO-PEN:

Iontoforézis saját kezeléshez
Az iontofozézis a fizikális kezelés évtizedek óta elismert eljárása a hatóanyagok bőrbe juttatásához (transzdermális rendszer). A Meso Pen olyan kis eszköz, mely lehetővé teszi, hogy a kezelést saját magunkon elvégezzük. Ezen kívül a Meso Pen tulajdonsága még, hogy a bőr szöveteit regenerálja és erősíti. Pulzáló egyenárama segítségével a szöveti folyadék ionjai aktiválódnak; ez megint a sejtek jobb felvevőképességéhez vezet (diffúzió és ozmózis) és így a jobb sejtosztódáshoz.

Használata:
Az Meso Pen-t mint egy golyóstollat a kezünkbe vesszük és a mutató és hüvelykujjunkkal megérintjük az ovális fém feltéteket (a jó érintkezéshez az ujjakat esetleg nedvesítsük be). Ezután a stift hegyével megérintjük a kezelni kívánt bőr felületet, melyre felvittük a bedolgozandó folyadékot, például SPa koncentrátum, Hyaluron sav, Őssejtampulla.
Enyhe nyomás mellett, könnyű körkörös mozgással bedolgozzuk a hatóanyag koncentrátumot. Eközben az áram a stift hegyétől (-) a bőrön és testen keresztül visszafolyik a stift (ujj) + pólusához. A bőrön át megtett úton az áram a koncentrátum hatóanyagait magával tudja vinni és így biztosítja a jó penetrációt.
A készülék csak vízoldékony hatóanyagok bejuttatására alkalmas. Krémeket, olajokat nem szabad használni hozzá, mert szigeteli az áramot.
A kezelés addig végezzük, amíg a koncentrátumot be nem dolgozzuk.

Rezgés: A készülék két állásban működtethető, enyhébb és erősebb rezgést bocsát ki. A rezgés ellazítja a mikro izmocskákat, ezzel is elősegítve a ránctalanító hatást.

Tartozékok: 1 db kis fej, és 1 db nagyobb fej, melyek lecsavarozhatóak, és cserélhetőek.
A kisebb fej alkalmas a finom ráncokhoz, szarkalábakhoz, a nagyobb fejjel a nagyobb területek, pl felső ajak ráncai, vagy akár az egész arc felületének kezelését is lehetővé teszi.

A készülék 1 db elemmel működik.

A kezelés a következő High Care hatóanyagokkal végezhető:

Spa koncentrátum
Timeless fagyöngy koncetrátum
Hyaluron sav
Stem –Cell Őssejt koncentrátum
Reset Fluid
Viva Fluid


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

2018. kozmetikai innovációja Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.