;
Bejelentkezés: +36 66 448-087

Grácia kozmetika


Kesjár Edit 

kozmetikus mester 

Ha igazán jól akarja érezni magát a bőrében, ne tétovázzon. Ha szán néhány percet ránk, s körülnéz oldalunkon, biztosra veszem, hogy eljön hozzánk!

1984-ben Békéscsabán a Békés Megyei Szolgáltató KTSZ-ben kezdtem dolgozni, és 10 éven keresztül gyűjtöttem a tapasztalatokat az akkoriban hagyományosnak számító fodrászat-kozmetikában gebines bérlőként. Az ott töltött évek alatt megfogalmazódott a saját üzlet kialakításának gondolata. Szinte minden évben újabb és újabb szolgáltatással bővítettem a palettát, különösen az akkor még Magyarországon elenyésző számban üzemelő testkozmetikai gépekkel, és testkezelési szolgáltatásokkal szereztem sok vendéget. 1993-ban a Kozmetikus Kongresszuson találkoztam először a High Care Cosmetics magyarországi képviselőivel (High Care Hungary), amikor úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt az innovatív kozmetikai céget, amely nemcsak az arckezelésekhez, hanem a testkezelésekhez is olyan hátteret biztosít, ami nélkülözhetetlen egy jól működő kozmetikai szalon számára, és a siker záloga. Az újdonság ereje, a termékek minősége, sokfélesége, a folyamatosan bővülő géppark, rendszeres képzés, a High Care különleges arc- és testkezelései inspiráltak arra, hogy mielőbb a nevét megillető környezetben nyújthassam ezeket a szolgáltatásokat.

Különösen a testkezelések, de a relaxálást igénylő arckezelések is megkívánják a diszkrét környezetet. Így a High Care hatására is 1994-ben megnyitottam saját üzletemet Grácia Arc- és Testkozmetikai Szalon néven Békéscsaba belvárosában. Elvégeztem a High Care Cosmetics "Cellulit terapeuta" tanfolyamait, és számos továbbképzésen vettem részt Németországban és Magyarországon egyaránt. Saját vállalkozásomon belül 1990 óta foglalkozom kozmetikus tanulók szakmai gyakorlati oktatásával, és 1995 óta a High Care cég Top Trainereként "cellulit terapeuta" képzésében is részt veszek itthon és külföldön is.

A folyamatosan fejlődő High Care Hungary 2000-ben megalapította franchise hálózatát, és 2002 óta franchise szerződéssel High Care Centerként üzemeltetem a szalont. 


Dr. Rudolf Weyergans

No de ki is ő? 

Rudolf Weyergans a WEYERGANS HIGH CARE AG alapítója és igazgatótanácsának tagja.

A képzett szociológus, akit a sajtó szívesen nevez a "cellulit papájának", s aki kongresszusok keresett előadója, aki könyvet írt "Aktívan a cellulit ellen" címmel.

A High Care Cosmetics üzleti filozófiája:

"...olyan magas minőségi szintű szolgáltatást nyújtani üzleteinkben, hogy a vendégek igényeljék azt az életszemléletet, hogy egészségükkel, külső megjelenésükkel rendszeresen foglalkozni kell, és az általunk nyújtott test- és arckezelésekkel illetve kozmetikai termékekkel a lehető legtöbb gondoskodást kapják meg mindehhez. "

" A kozmetikai üzletágban alig van olyan vállalat, mely olyan sok elismerésben részesült volna, mint mi. A Weyergans cég sikerét szabadalmak, tanulmányok sajtóban és tv-ben közölt beszámolók, s nem utolsó sorban az új dolgokra pozitívan reagáló számos elégedett felhasználó visszajelzése igazolja.
Tanúsítva az ISO EN 9001 é az ISO 46001 szerint" 

Kezeléseinkről...

" Az egészség és szépség olyan ajándékok,. amelyekért mindenkinek saját magának kell tennie" Dr. Rudolf Weyergans 

A High Care Cosmetics modern módszerei ehhez nyújtanak segítséget:
A cellulit illetve narancsbőr az új évezred népbetegsége. 
A nők több mint 95 %-át érinti, és az utóbbi időben már a férfiakat is sújtja. A narancsbőr nemcsak az önbizalmat tiporja porba, hanem az idő haladtával orvosi problémát is okozhat. 
Világviszonylatban is a narancsbőr kezelés csúcsának számít a DCT módszere, mely a Weyergans cég szabadalmaztatott eljárása. 

A High Care Centerben komoly szaktudással rendelkező kozmetikusok és cellulit terapeuták segítségével kínáljuk kezeléseinket vendégeinknek

Mindezekkel együtt célunk az örömteli vendégkezelés!


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.