;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Vacustyler


 

Könnyű és karcsú lábak

"Csodacső a világűrből!", "A cellulit terápia forradalma", "Nincs többé narancsbőr". A világsajtó ilyen címekkel méltatta a High-Care találmányát. Nem csoda: a Vacustyler ma a világ leghatékonyabb fegyvere a cellulit ellen. A csodacső már a világűrben is járt. Segítségével az asztronauták nyirok- és vérkeringése még a súlytalanság állapotában is optimális maradt. 

A dél-alföldi hölgyeknek nem kell az űrbe menniük, hogy csúcsformában maradjanak. Mint tudjuk, a cellulit és a visszér "édestestvérek". Mindkettő kialakulásának oka a laza kötőszövet, amely olyan, mint egy időzített bomba: pangó nyirokáramlás, salak- és zsírlerakódás a szervezetben, felszaporodó méreganyagok, ellustuló vérkeringés, és csak jönnek, jönnek a kilók. Ami húszévesen még csak esztétikai problémának tűnik, az később igen komoly keringési rendellenességek forrásává válhat.

Aki valamit is ad a szépség és egészség fontosságára, nem nélkülözheti a vákuum és a pozitív nyomás változásán alapuló Vacustyler kezelést, amely persze nem helyettesíti a High-Care jól ismert testkezelési technológiáit. A zsírpárnák elleni ultrahang és a vákuummasszázs, a karcsúsító Body Wrapping és a Slide Styler eredményességére az új Vacustyler teszi fel a koronát. 

A DCT (Differenciált - Cellulit - Terápia) egyik alapköve a Vacustyler, amely egy "külső nyirokszív" az altest számára. Célja a salaktalanítás és a vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felsőcombon, a hason és a fenéken. A készülék a szívás és nyomás segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomásnál a vér és az oxigén az érintett kezelési felületbe, a lábakba pumpálódik, majd a pozitív nyomásnál az elhasznált vér és a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába szállítódnak. 

Meszűnteti az ödémát és a fáradt láb érzést. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.