;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Ultrahangos ránckezelés


Hanghullámokkal a szépségért

Az ultrahangos kezelést bizonyára sokaknak ismerős, hiszen a gyógyászatban már nagyon rég óta használják fájdalomcsillapításra, regenerálásra. Az utóbbi bő évtizedben már a kozmetikai ipar is felfedezte magának ezt az egyedülállóan komplex hatású kezelési formát. 

Az ultrahang speciális kozmetikai hatása, hogy normalizálja a bőrben zajló élettani folyamatokat, hatással van a kötőszöveti pH-ra. Ez befolyásolja az enzimek működését, például a kollagenáz enzimét, amely a bőr rugalmasságáért, simaságáért felelős kollagén rostokat termeli újra. Az ultrahang hullámok a szövetek mélyére jutva sejt-szintű mikromasszázst végeznek. A pulzáló hatás következtében a sejtek fala jobban átjárhatóvá válik, megkönnyítve a salakanyagok távozását. Az enyhe hőhatás következtében a kitágulnak a hajszálerek, így a mikrocirkuláció is javul, és nő a szövetek oxigén és tápanyagfelvétele. 

Mindezek mellett mintegy mellékhatásként fantasztikus gyógyszer minőségű regeneráló ampullák hatóanyagait juttathatjuk a bőrbe, ahonnan depót képezve lassan szívódnak fel a tápanyagok, lényegesen meghosszabbítva a látványos hatást. 

Akár egy-egy alkalommal is láthatóan megszépíti a bőrt, de a kúraszerű alkalmazással éveket fiatalíthatunk a ráncos, rugalmatlan bőrön, de a pattanásos, foltosodásra hajlamos szeborreás tüneteket is hatékonyan kezelhetjük. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.