;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Szemápolók


Pure Eye Care

Pure Eye Care 

Ránctalanító, feszesítő szemápoló krém magas minőségű növényi komplex-el 

Aktív összetevők:

A High Care® Pure termékcsaládjának ránctalanító szemápolója feszesíti a szem körüli érzékeny bőrt. Lenyűgözően csillogó szemeket "varázsol" használójának. Könnyű, gélszerű krém, mely gyors felszívódást biztosít, elősegítve ezzel, hogy az értékes hatóanyagok tökéletesen kifejtsék hatásukat. Legfontosabb összetevői a Perzsa selyem-fa kivonat, amely rendkívül magas koncentrációban van jelen. Hatásának köszönhetően halványabbá válnak a szem alatti sötét karikák. Csökken a szemhéj duzzanata. Az értékes Hyaluronsavtól pedig feszessé, simává válik a szemkörnyék, csökkennek a szarkalábak. Használatát javasoljuk reggel és/vagy esete, make-up alá is. 


Magas minőségű, parabén mentes, ránctalanító szemkörnyék ápoló. Speciális hatása a szemhéj duzzanatának csökkentése és a szem alatti sötét karikák halványítása.

 

SOON FUTURE SZEMÁPOLÓ

Intenzív szemápoló, kimondottan a ráncok ellen. 

Összetevői:

Tulajdonságai
A SOON FUTURE szemápoló különleges tulajdonsága, hogy a szem körüli érzékeny bőrt védi és ápolja, és a ráncok pár héten belül kisimulnak. A szemápolót csak ezen a felületen lehet használni; A krém bázisának és a benne található Xanthans - nak köszönhetően a termék nem csúszós. Az ápoló a szemnyugtatók ( Euphrasia officinalis ) mellett még tartalmaz olyan anyagokat, amit a Homeopátiában is csillapítószerként használnak fel, ha a szem ingerelt, ha a szemhéjak duzzadtak és ha a könny csíp. További növényi kivonatok, mint az Iris Florentin az Ájurvédikus orvosságnál is fontos összetevő. A ricinus segíti a különösen érzékeny bőr ápolását, ez érvényes a Hyaluronra is, mely a ráncokat kisimítja. Ezt a ráncfeltöltésnél is bizonyították. Az értékes fagyöngy kivonat (viscum album) által a bőr sajátos immunrendszere erősödik. A SOON FUTURE szemápoló egy speciális öregedés elleni - termék a legjobb minőségben, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. 

Alkalmazás
Tisztítás után ezt a speciális terméket felvisszük a szemkörnyékre és gyengéden be masszírozzuk. Ezután használhatjuk a 24 órás ápoló krémet SOON FUTURE az egész arcon, esetlegesen a nyakon és dekoltázson. 


Ellenjavallatok

Nincsenek. Ha a krém első használata után esetlegesen bőrpirosodás észlelhető, akkor meleg vízzel vagy arctisztító lotion - nal (pl.: Cleansing Balm - vagy a HIGH CARE bármely tisztítója ) le kell mosni, és kezdetben csak leheletvékonyan vihető fel a bőrre! 

A Weyergans High Care AG. elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken ( in vivo ) is teszteljük. Ezeknél a teszteknél semmilyen ellenjavallat nem jelentkezett.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.