;
Bejelentkezés: +36 66 448-087

Szemápolók


Pure Eye Care

Pure Eye Care 

Ránctalanító, feszesítő szemápoló krém magas minőségű növényi komplex-el 

Aktív összetevők:

A High Care® Pure termékcsaládjának ránctalanító szemápolója feszesíti a szem körüli érzékeny bőrt. Lenyűgözően csillogó szemeket "varázsol" használójának. Könnyű, gélszerű krém, mely gyors felszívódást biztosít, elősegítve ezzel, hogy az értékes hatóanyagok tökéletesen kifejtsék hatásukat. Legfontosabb összetevői a Perzsa selyem-fa kivonat, amely rendkívül magas koncentrációban van jelen. Hatásának köszönhetően halványabbá válnak a szem alatti sötét karikák. Csökken a szemhéj duzzanata. Az értékes Hyaluronsavtól pedig feszessé, simává válik a szemkörnyék, csökkennek a szarkalábak. Használatát javasoljuk reggel és/vagy esete, make-up alá is. 


Magas minőségű, parabén mentes, ránctalanító szemkörnyék ápoló. Speciális hatása a szemhéj duzzanatának csökkentése és a szem alatti sötét karikák halványítása. 

 

SOON FUTURE KONCENTRÁTUM

Intenzív kiegészítő ápolás a ráncok ellen. 

Összetevői:

Alkalmazási terület

Ránctalanító koncentrátum kabin felhasználásra. A készítmény kiegészítője a 24 órás krémnek és szemápolónak. 


Alkalmazási mód

Alapos tisztítás után (Cleansing Balm, Soft-Peeling, Revival) néhány cseppet adagoljunk a pipetta adagolóval a ráncos területre (szemkörnyék, homlok), majd ultrahangozzuk a területet. Kiegészítésként az arcápoló krémet és a szemkörnyékápolót használjuk a kezelési sor utasítása szerint.

Ellenjavallatok

Nincsenek. 

A Weyergans High Care AG elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken ( in vivo ) is teszteljük. Ezeknél a teszteknél semmilyen ellenjavallat nem jelentkezett. 

 

SOON FUTURE SZEMÁPOLÓ

Intenzív szemápoló, kimondottan a ráncok ellen. 

Összetevői:

Tulajdonságai
A SOON FUTURE szemápoló különleges tulajdonsága, hogy a szem körüli érzékeny bőrt védi és ápolja, és a ráncok pár héten belül kisimulnak. A szemápolót csak ezen a felületen lehet használni; A krém bázisának és a benne található Xanthans - nak köszönhetően a termék nem csúszós. Az ápoló a szemnyugtatók ( Euphrasia officinalis ) mellett még tartalmaz olyan anyagokat, amit a Homeopátiában is csillapítószerként használnak fel, ha a szem ingerelt, ha a szemhéjak duzzadtak és ha a könny csíp. További növényi kivonatok, mint az Iris Florentin az Ájurvédikus orvosságnál is fontos összetevő. A ricinus segíti a különösen érzékeny bőr ápolását, ez érvényes a Hyaluronra is, mely a ráncokat kisimítja. Ezt a ráncfeltöltésnél is bizonyították. Az értékes fagyöngy kivonat (viscum album) által a bőr sajátos immunrendszere erősödik. A SOON FUTURE szemápoló egy speciális öregedés elleni - termék a legjobb minőségben, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. 

Alkalmazás
Tisztítás után ezt a speciális terméket felvisszük a szemkörnyékre és gyengéden be masszírozzuk. Ezután használhatjuk a 24 órás ápoló krémet SOON FUTURE az egész arcon, esetlegesen a nyakon és dekoltázson. 


Ellenjavallatok

Nincsenek. Ha a krém első használata után esetlegesen bőrpirosodás észlelhető, akkor meleg vízzel vagy arctisztító lotion - nal (pl.: Cleansing Balm - vagy a HIGH CARE bármely tisztítója ) le kell mosni, és kezdetben csak leheletvékonyan vihető fel a bőrre! 

A Weyergans High Care AG. elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken ( in vivo ) is teszteljük. Ezeknél a teszteknél semmilyen ellenjavallat nem jelentkezett. 

 

EYE-LIFE

Speciális szemápoló 

Összetétel

Tulajdonságok 

Az Eye-Life alga kivonatot és trópikus tengeri moszatok kivonatát tartalmazza, magas negatív töltéssel. Ezek a természetes hatóanyagok a bazal-membránok sejtjeit stimulálják, tehát a bőrképzőszövetet, ami az egész bőrszövet feszességéért, egészségéért és növekedéséért felelős. 
Egyidejűleg ezek a kivonatok nedvességet közvetítenek és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr lágy és puha legyen. A szövet védekező funkcióit az epidermis megvastagodásával támogatja. A tengeri eredetű kivonatok mellett az Eye-Life egy biotechnológiailag nagy értékű, mono-és polyszacharidokban gazdag hatóanyagot is tartalmaz. Ezek a szénhidrátok a fehérjével kötésbe lépve döntő fontosságúak a sejtmembrán felépítésében és az optimális bőrfunkció fontos alapanyagai. Ehhez a hatóanyag-komplexum 16 különféle aminosavat tartalmaz, amelyből a legtöbb (Lysin,Lencin,Threonin,Valin,Isolencin,Phenylalanin és Methionin) esszenciális. Ezeket a fontos anyagokat az emberi szervezet maga nem képes előállítani, ezeket kívülről a bőrön ill. a táplálkozás útján kell bevinni. Ezek az aminósavak nem csak az életfontosságú anyagcsere folyamatokban vesznek részt, a bőr sejtanyagcseréjét is stimulálják és szabályozzák. 

Emellett az Eye-Life esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, ezek szintén alapvető alkotóelemei a szervezetnek és a bőrsejtek fontos tápanyagai. Ezeknek a hatóanyagoknak a kombinációja az Eye-Life-ot azzá a termékké teszi, ami a külső hatások, mint az UV sugárzás hatására korán öregedett bőr állapotát a szem körül helyreállítja. Tudományos kísérletek bebizonyították, hogy a hatóanyag komplexum a sejtlégzést és ezzel a sejtosztódást aktiválja, ez érinti azokat a sejteket is amelyek a bőr kötőszövetét mindig újra termelik- az un. fibroblasztokat. Emiatt a tulajdonsága miatt javítja a bőr feszességét és csökkenti a ráncok mélységét és hosszúságát. 

Alkalmazás 

A szemkörnyék különleges ápolásához és kihangsúlyozásához. A káros környezeti hatások elleni védekezésre és a bőr immunrendszerének erősítésére, valamint a bőr megjelenési képének javítására, a ráncok kisimítására. 
Könnyzacskóknál is. 
Kezdetben reggel és este, később egyszer naponta a megtisztított bőrfelületre visszük fel. Kb.5 percig hagyjuk beszívódni mielőtt a következő ápoló termékeket felvisszük. 

A HIGH-CARE COSMETICS Eye-Life-ja egy modern, nagy értékű, gél-bázisú, speciális ápoló. A szemkörnyéki, idő előtt öregedő és érzékeny bőr ápolására szolgál. A termék nem tartalmaz olyan olajokat és zsírokat, amelyek a szembe kerülve gyulladást okozhatnak. 

Kiegészítő ápolás 

A HIGH-CARE COSMETICS a bőr, az arc, a dekoltázs valamint az egész test igényes ápolására komplett szériát kínál. A szemkörnyéki érzékeny bőr speciális ápolására az Eye-Life-on kívül a ráncok elleni további kozmetikum az "FC"-L-gél, amely csecsemőmirigy és lépkivonatot tartalmaz. A HIGH-CARE COSMETICS figyelmükbe ajánlja alapápoló krémként a C7 hidratáló krémet ( kollagén, jojoba olaj, aloe vera) és a Balance tápláló krémet (csecsemőmirigy kivonat, A-és E-vitamin) amelyek igény szerint keverhetők, hogy mindig az évszaknak megfelelő ápolószerrel rendelkezzünk. Az intenzív ápoláshoz a tiszta A-és E-vitamint tartalmazó ampullákon kívül ajánljuk a High-Derm vitaminpakolást és a frissítő hűsítő Set-Up maszkot. 
A HIGH-CARE perfekt ápoláshoz tartozik a Soft-Peeling proteines bőrradír, valamint a Cleansing Balm tisztító balzsam (gél bázison, agresszív tenzidek nélkül). 
Ismerje meg a HIGH-CARE COSMETICS teljes testkozmetikai termékeit is. 

 

EYE SENTIAL

ápolás és védelem a szemnek és ajaknak 

Összetétel:

Tulajdonságok

Az Eye Sential egy gél az igénybevett szemkörnyék és az ajkak ápolására. A szemkörnyéki bőr vékonyabb mint az arcbőr többi része , itt a bőr rugalmasságát nagyon gyorsan elveszíti. Különösen az arcmimika és az általános öregedési folyamat miatt nagyon gyorsan képződnek redők és ráncok. Az Eye Sential-lal a bőr megkapja a szükséges figyelmet és ápolást a ráncok megelőzésére . 
A rendkívül takarékos gél-krém értékes hatóanyagokat tartalmaz a bőr hidratálásához. Egy a természetben megtalálható fitohormont alkalmazunk a citokinegyensúly szabályozásához és irányításához. A citokinegyensúly felelős sok öregedési jelenségért. 
Az Eye Sential-ban található fitohormon lipopeptid "fiatalító hormonnal" összekötve, ez szolgálja a bőr feszességének és rugalmasságának fokozását. 
A kálium tartalmú Root-gyökér kivonat - mint természetes hidratáló - lehetővé teszi, hogy a bőr több nedvességet tároljon. A termék nyersanyagai bizonyítottan és mérhetően javítják a bőr hidratáltságát. Az Eye Sential a fény és a nap általi bőrkárosodások megelőzésére természetes fényvédőként E vitamint tartalmaz. 

Alkalmazás

Az Eye Sential csekély mértékű konzerváló anyagot tartalmaz. Ezt egy higiénikus szórófej teszi lehetővé, ami véd és alkalmas az optimális adagolásra. Egy pumpanyomásnyi elegendő mindkét szemkörnyék és egyben az ajkak ápolására. A bőr lágy tisztítása után visszük fel az Eye Sential-t a szemöldök alatti területen elkezdve a halántékig és a szem alatti területig. A krém- gél gyorsan felszívódik, így azonnal felvihető a Make up. A maradék krémmel kenjük be egyszer a szájat. 

 

MESO-PEN:

Iontoforézis saját kezeléshez
Az iontofozézis a fizikális kezelés évtizedek óta elismert eljárása a hatóanyagok bőrbe juttatásához (transzdermális rendszer). A Meso Pen olyan kis eszköz, mely lehetővé teszi, hogy a kezelést saját magunkon elvégezzük. Ezen kívül a Meso Pen tulajdonsága még, hogy a bőr szöveteit regenerálja és erősíti. Pulzáló egyenárama segítségével a szöveti folyadék ionjai aktiválódnak; ez megint a sejtek jobb felvevőképességéhez vezet (diffúzió és ozmózis) és így a jobb sejtosztódáshoz.

Használata:
Az Meso Pen-t mint egy golyóstollat a kezünkbe vesszük és a mutató és hüvelykujjunkkal megérintjük az ovális fém feltéteket (a jó érintkezéshez az ujjakat esetleg nedvesítsük be). Ezután a stift hegyével megérintjük a kezelni kívánt bőr felületet, melyre felvittük a bedolgozandó folyadékot, például SPa koncentrátum, Hyaluron sav, Őssejtampulla.
Enyhe nyomás mellett, könnyű körkörös mozgással bedolgozzuk a hatóanyag koncentrátumot. Eközben az áram a stift hegyétől (-) a bőrön és testen keresztül visszafolyik a stift (ujj) + pólusához. A bőrön át megtett úton az áram a koncentrátum hatóanyagait magával tudja vinni és így biztosítja a jó penetrációt.
A készülék csak vízoldékony hatóanyagok bejuttatására alkalmas. Krémeket, olajokat nem szabad használni hozzá, mert szigeteli az áramot.
A kezelés addig végezzük, amíg a koncentrátumot be nem dolgozzuk.

Rezgés: A készülék két állásban működtethető, enyhébb és erősebb rezgést bocsát ki. A rezgés ellazítja a mikro izmocskákat, ezzel is elősegítve a ránctalanító hatást.

Tartozékok: 1 db kis fej, és 1 db nagyobb fej, melyek lecsavarozhatóak, és cserélhetőek.
A kisebb fej alkalmas a finom ráncokhoz, szarkalábakhoz, a nagyobb fejjel a nagyobb területek, pl felső ajak ráncai, vagy akár az egész arc felületének kezelését is lehetővé teszi.

A készülék 1 db elemmel működik.

A kezelés a következő High Care hatóanyagokkal végezhető:

Spa koncentrátum
Timeless fagyöngy koncetrátum
Hyaluron sav
Stem –Cell Őssejt koncentrátum
Reset Fluid
Viva Fluid

 

Aloe kristály szemápoló maszk

Hidratálja, nyugtatja, felfrissíti és simává „varázsolja” az érzékeny szemkörnyéki területet.

Értékes hatóanyagai a hyaluron sav, aloe vera és egy különleges virág kivonata (titánbuzogány) elősegíti, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegében fejtsék ki jótékony hatásukat.

Már az első használattal, akár egy stresszes nap után ragyogóvá teszi szemünket.

Kiszerelés: 5 db-os


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

2018. kozmetikai innovációja Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.