;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Sminktetoválás


Természetes hatású szemöldök

- Tanácsadásra érkezett vendégünk kérdezte: 

20 éves koromban az volt a divat, hogy nagyon vékonyra szedtük a szemöldökünket, mára alig maradt néhány szál a régi dús szemöldököm helyén. Most 59 éves vagyok, reggelente ceruzával rajzolom, de ha nap közben elkenem, kezdhetem elölről. Hallottam a sminktetoválásról, de mivel láttam néhány elrontott szemöldököt is, félek a végeredménytől, illetve attól, hogy az én koromban már nem lehet megcsinálni. Hány éves korig lehet tetováltatni?

Kesjár Edit kozmetikus mester szemöldöktetoválás közben

A sminktetoválás nincs korhoz kötve, nemcsak a fiatalok divatja, hanem sokszor szükséglet is. 

Egy arc karakterét, nagymértékben befolyásolja a szemöldök formája. A szépen gondozott szálak, kedves arckifejezést kölcsönöznek, míg a lefelé ívelő vonalak szomorúvá teszik az arcot, a túlságosan összenőtt szemöldöktől haragossá válik a tekintetet. A sminktetoválással lehetőség van szálak rajzolására, így egészen természetes hatású. 

50 éves kor környékén tapasztalhatják legtöbben, hogy a kötőszövet gyengülésével és a mélyrétegű vízhiánnyal együtt a vonások is jelentősen megváltoznak. A korábban szépen ívelő szemöldök már formátlanul lefelé kanyarodik, a szempillák megritkulnak, elvesztik eredeti színüket, a szemöldök szálak nem nőnek már ki, az ajkak elvékonyodnak, vértelenné válnak, és a formájuk sem a régi. Ilyenkor van leginkább szükség egy jól elkészített sminktetoválásra, mely nem csupán praktikus, de az egyéniségünkre, önbizalmunkra is hatással lehet. 

A színek, kontúrok visszaadásával teljesen kicserélődik, megfiatalodik az egész arc.

Új szemöldök, diszkréten hangsúlyozott szempillasor derűsebbé teszi a tekintetet, de leglátványosabban a rúzsozott hatást keltő friss ajakszín élénkíti az arckifejezést. Mielőtt azonban döntenénk, feltétlenül tájékozódjunk, s csakis precíz kezekre, megbízható szakemberre bízzuk magunkat, egy igényes sminktetoválás alapos körültekintést és tervezést igényel.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.