;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Pure sorozat


Pure Eye Care

Ránctalanító szemkörnyék ápoló

Kiszerelés: 15 ml

A High Care® Pure termékcsaládjának ránctalanító szemápolója feszesíti a szem körüli érzékeny bőrt. Lenyűgözően csillogó szemeket "varázsol" használójának. Könnyű, gélszerű krém, mely gyors felszívódást biztosít, elősegítve ezzel, hogy az értékes hatóanyagok tökéletesen kifejtsék hatásukat. Legfontosabb összetevői a Perzsa selyem-fa kivonat, amely rendkívül magas koncentrációban van jelen. Hatásának köszönhetően halványabbá válnak a szem alatti sötét karikák. Csökken a szemhéj duzzanata. Az értékes Hyaluronsavtól pedig feszessé, simává válik a szemkörnyék, csökkennek a szarkalábak. Használatát javasoljuk reggel és/vagy esete, make-up alá is.

Magas minőségű, parabén mentes, ránctalanító szemkörnyékápoló. Speciális hatása a szemhéj duzzanatának csökkentése, és a szem alatti sötét karikák halványítása.

Aktív összetevők:

Extract of the Persian silk tree (Perzsa selyem-fa kivonat)
Hyaluron
Allantoin
Panthenol
E vitamin

 

PURE Longevity hó alga koncentrátum

Kiszerelés: 30 ml

A Pure Longevity szérum liposzómás készítmény. A liposzómák segítenek abban, hogy az értékes hatóanyagok - úgymint a hó alga, a hyaluronsav, az aloe vera, a panthenol - a bőr mélyebb rétegeibe eljussanak. A természetes bőröregedés folyamán a kollagén rostok elveszítik eredeti rugalmasságukat, elridegülnek, töredezetté válnak. A Pure Longevity szérumban található hó alga koncentrátum különleges képessége, hogy meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát, rugalmassá, feszessé teszi a bőrt. Lassítja az öregedési folyamatokat. A Pure Longevity hó alga szérum másik fontos hatása, hogy bőrfiatalító tulajdonsága mellett kiváló természetes fényvédő is. Megvédi a bőrünket a napsugárzás okozta kellemetlen tünetektől, mint a leégés vagy a kellemetlen pigment foltok megjelenése.

A Pure Longevity hó algát tartalmazó szérum rendszeres használata biztosítja, hogy optimálisan hidratált legyen a bőr, és csökkenti az irritációt is. Erről a hyaluronsav, az aloe vera és a panthenol gondoskodik. Kivételes állagának, összetevőinek köszönhetően minden bőrtípusra és mindenéletkorban javasolt a használata. Remek smink alap. Férfiak számára is javasolt a használata.

Használatát megelőzően alapos bőrtisztítás javasolt, hogy a liposzómák a bőr mélyébe juttassák az értékes összetevőket. Mindennapos használatát javasoljuk. Még látványosabb az eredmény a Pure Longevity szérum és a Pure Self Hó alga krém együttes használata esetén.

Pure Longevity – hó algát tartalmazó – szérum, kimagasló hatású bőrfiatalító, fényvédő hatással.

Aktív összetevők:

Hó alga koncentrátum
Hyaluronsav
Aloe Vera
Panthenol

 

Hó alga krém - Pure SELF Cream

Kiszerelés: 50 ml

Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el.

A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, képes megváltoztatni, újra rugalmassá tenni, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat. Tartalmaz továbbá értékes hyaluron savat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. „A” és „E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.

Használatát naponta, reggel, megtisztított bőrfelületre javasoljuk. Kitűnő make up alá.
 

A SELF termékcsalád Hó alga krémje kimagasló bőrfiatalító hatású, nappali ápoló, anti aging krém, magas fényvédelemmel.

Aktív összetevők:

Magas hatékonyságú Hó alga
Hyaluron
Aloe Vera
Panthenol
A és E vitamin

A Hó Alga titkai

A magas hegyekben, a tél örök területén, a nyár folyamán észrevehető a havon a rózsaszín és piros szín keveréke. Ezt a hihetetlen jelenséget egy egysejtű zöldalga faj tagja, a hó alga okozza, mely színe a magas UV sugárzás következtében termelődő karotinoidok hatására változik meg, ezért vörös.
Az alpesi és sarkvidéki területeken lévő szélsőséges körülményeket a hó algák képesek túlélni. Ezek egyedülálló tulajdonsága, hogy képesek aktívan élni a 0 oC fok körüli hőmérsékleten, nagyon alacsony tápanyag szinten. Ezzel szemben a legtöbb más növény, ilyen körülmények között sem csökkenti az anyagcsere tevékenységét, vagy egyszerűen képtelen a túlélésre. A hó algák alkalmazkodnak környezetükhöz, lényegében a pigmentáció módosításával.
Tavasszal, amikor a hőmérséklet fagypont fölé emelkedik, egyben a tápanyagok és a fény mennyisége is emelkedik, a hó alga sejtek a vékony hóréteg alatt zöld színűek, a túlnyomórészt klorofilt tartalmazó pigmentek miatt.
A klorofil elnyeli az energiát, a fény hatására átalakítja kémiai energiává, így lesz „üzemanyag” az algák tevékenységéhez. A rendszer segítségével a zöld algák csillószőrök segítségével mozogni képesek a felszíni hó alatt, így szaporodni is tudnak. Eközben az UV sugárzás a nyár közeledtével egyre erősödik. Mivel ez károsítja a sejtek érzékeny fotoszintetizáló rendszerét, a védelem érdekében a hó alga elkezdi termelni a karotionid pigmenteket, (vörös szín) hogy ellensúlyozza a káros hatásokat. Mivel a tápanyag és az energiaellátás csökken, a sejtek megállnak a növekedési fázisban, és piros színűek lesznek. A hó algák belépnek egy szunnyadó fázisba, ahol védve vannak az erős nyári sugárzástól. A téli időszakban majd egy vastag hóréteg fedi őket.
A másodlagos anyagcsere termékek, mint a fagyásgátló glikoproteinek, stressz módosító anyagok, az ozmotikusan aktív aminosavak és a cukrok biztosítják az algák túlélését a hideg és a zord környezetben.
 

Növekedési és szaporodási szakasz:
 • csillók
 • klorofil (fotoszintézis >>> energia
  Hó alga koncentrátum
Szunnyadó szakasz (spórák) piros alga fotó:
 • karotinoidok
 • antioxidánsok
 • polifenolok
 • biopolymerek
 • fagyálló glikoproteinek (AFGPs)
 • ozmotikusan aktív aminosavak és cukrok >>> érdekes anyagcsere termékek
  Hó alga koncentrátum

Anti Aging tudomány
Egy egyedi Anti-Aging Stratégia


A hó alga por egy nagyon zseniális hatóanyag, mely a kozmetikai öregedést gátló készítményekhez lett kifejlesztve. Maga a kivonat egy egyedülálló alga fajból, a hó algából származik, mely képes növekedi a gleccserek és az állandó hó birodalmában.
A klinikai vizsgálatok után kiderült, hogy a hó alga hatóanyaga aktiválja azokat a biokémiai folyamatokat, melyek kulcsfontosságú tényezői a sokat ígérő hosszú élettartam elméletnek, a kalória csökkentésnek. A kalória csökkentés, mely egy speciális táplálkozási rendszer, - a sok kísérlet alapján kimutatták, - hogy javítja az egyén egészségügyi kilátásait és az élettartamát, és így egy úttörő anti – aging stratégiának tekinthető. A kalóriakorlátozás egy bevált mechanizmus az organizmusok élettartamának növelésére.
Ezt a táplálkozási koncepciót első alkalommal adaptálták kozmetikai készítményekbe, mely aktiválja a hosszú élettartamot a bőrsejtek számára.

Kalóriakorlátozási mechanizmus
Köztudott, hogy a korlátozott élelmiszer fogyasztás, a koplalási kúrák és egyes diéták hozzájárulnak a hosszabb élettartamhoz. Az állatvilágban ösztönösen, míg az embereknél tudatosan található meg a csökkentett kalória bevitel, melynek számos példáját látjuk pl. a különböző vallási eredetű böjtölési időszakokban.
A kalóriakorlátozás egy speciális diétát jelent, mely magába foglalja a kalória bevitel csökkentését 25% és 65% között, miközben biztosítja az a fehérjék, a vitaminok és az ásványi anyagok optimális szintjét. A kalóriakorlátozás eredményeit igazolták a különböző fajok megfigyelései, mint pl. a majmok, egerek, patkányok, sőt, az élesztő is. Megvédte őket a stressz ellen, és fékezte a biológiai öregedési folyamatokat, ami jobb egészséget, hosszabb, jobb minőségű életet eredményezett.
A kalória korlátozás növeli az élettartamot az egereknél.

Hó alga koncentrátum

A kalóriakorlátozást vizsgálva bebizonyosodott, hogy egy alapvető biokémiai útvonal blokkolva van.

Anti Aging tudomány
A hosszú élettetem titkai

Nos, a hosszú élettartam tulajdonképpen már nem titok. Ma már ismert a mechanizmus, hogy a kalóriakorlátozás növeli a szervezet élettartamát. De hogyan lehet ezen ismereteket a bőr számára is hasznossá tenni?
Svájci kutatók találták meg a hó algákban azt a növényi anyagot, mely utánozza a kalóriamegvonást, és ily módon képes javítani a bőr sejtjeinek élettartamát.

A hó alga hatása a bőr hosszú élettartamára
Úgy javítja a bőrsejtek hosszú élettartamát, hogy utánozza a kalóriamegvonás hatásait, ezáltal optimalizálja a bőr anyagcseréjét. Következésképpen a hó alga por biztosítja a kalóriaszegény étrend kedvező hatását a bőrre, kalóriamegvonás nélkül.
Tulajdonképpen a hó alga por védi és aktiválja a kalóriamegvonás két legfontosabb tényezőjét: A Klotho élettartam gént és az AMPK energia szenzort, melyek együtt javítják a celluláris védekezést, az oxidatív stressz rezisztenciát és a sejtek méregtelenítését.
A kozmetikai kísérletek során bebizonyosodott, hogy a hó alga hatására nem szárad ki a bőr, az öregségi foltok jelentősen halványulnak, ugyanakkor rendkívüli ránctalanító és hidratáló ha tása van.
A Weyergans High Care Cosmetics speciális termékeiben olyan mesterséges körülmények között, laboratóriumban tenyésztett hó alga hatóanyagot alkalmazunk, melyet szabadalmi oltalom véd, és Svájcban elnyerte a 2014 BSB Innovation díjat. Ez a kozmetikai iparban rendkívül keresett alapanyag, melyet a legmagasabb minőség jellemez.
Az exkluzív bőr öregedést gátló készítményünk képes kifejteni a hó alga jótékony hatását a bőrben, ezáltal új fejezetet nyitva a természetes szépségápolás terén.

 

PURE PLATINUM

Regeneráló krém kolloid platinával

Kiszerelés: 50 ml

Összetevők: Kolloid platina, Acetyl tetrapeptid -17, Gynostemma Pentaphyllum kivonat ( Jiagulan), Cistus Incanus kivonat, Glutamin, Lamaria Digitata kivonat (barnamoszat), E vitamin, fényvédő, Squalan (színtelen olaj), Panthenol

Tulajdonságok: Holisztikus nappali krém, elsősorban az érett, igénybe vett bőrre. A diszkréten finom illat tökéletes harmóniát alkot. A kolloid állapot mintegy ötszörösére fokozza a bőrre ható ápoló hatásokat. A prémium alkotórészek innovatív kombinációja révén – (exkluzív Platin peptid – tiszta platinum) javítja a bőr nedvességtartalmát és kisimítja a ráncokat. E vitamin tartalma révén jelenetős fényvédő faktorral is rendelkezik, így megakadályozza, hogy a nem kívánatos környezeti hatások károsítsák a bőrt. A szkvalén és panthenol tartalmának köszönhető a finom és sima bőrfelszín, Egyedi, különleges illatát a rózsabors, mandarin, ámbra, pacsuli (Pogostemom cablin) adják, és teszik igazán különlegessé ezt az egyedülálló bőrápoló készítményt.

Alkalmazása: Tisztítás után, nappali vagy éjszakai krémként is használható. Gyengéden masszírozza be, a nyak és a dekoltázs területén is használható. Pakolásként pedig késhegynyi mennyiséget vigyen fel. majd a maradékot masszírozzuk be. A mikrodermabrázó után is kitűnően alkalmazható, vagy egyéb arckezelések lezárásaként. Az igényes bőr optimális ápolására.

 

PURE »Q«

Sejt energetizáló, hidratáló, regeneráló készítmény arcra és dekoltázsra.

Kiszerelés: 50 ml

Összetevők: Q10, Allantoin, Panthenol, Hyaluronic Acid, NMF, Tocopherol

Tulajdonságok: Az arc és dekoltázs ápolásában jelentős szerepet játszik a sejtek energetizálása és a hydro-regenerálása, melyet a krém Q 10 tartalma biztosít. A fokozatos és mélyre történő felszívódását úgy tudtuk biztosítani, hogy jojoba kapszulába zártuk a Q 10 enzimet, amely a masszírozás hatására könnyen „kiszabadul”, így aktívan ápolja a bőrt. Fokozódik a bőr rugalmassága és energetizáltsága. A Q 10 egyúttal – mivel alapvető szerepet játszik a légzési láncban is – biztosítja a bőrsejtek regenerálódását és megőrzi azok nedvességtartalmát is. Már az első alkalom után érezni azt a különleges „feel good faktor” hatást, mindezt a krémes tapadás érzet nélkül. A friss virágillatok, mint a rózsa, jázmin, orgona és a kuriózum Ylang Ylang egyaránt hozzájárul a krém prémium hatásához.

Parabéneket nem tartalmaz!

Alkalmazása: Nappali vagy éjszakai krémként egyaránt használható a nyak és a dekoltázs területére is. Pakolásként is alkalmazható, 15-20 percig. A maradékot masszírozzuk be. Minden bőrtípusra alkalmas.

 

PURE FEEL GOOD

Arcápoló a selymes bőrért, jó érzés és aktivitás egyben!

Kiszerelés: 50 ml

Összetevők: Phragmites Kharka Extract (trópusi nád kivonat,Poria Cocos Extract (Fu Ling), Termékleírás

Tulajdonsága: Phragmites Kharka Extract (trópusi nád kivonat) intenzív hidratáló, táplálja a bőrt, visszaállítja rugalmasságát, enyhíti a feszülő érzést. Poria Cocos Extract (Fu Ling) Kína természetes részéből származik, fontos alkotóelemei a poliszacharidok és aminosavak.

A Feel Good terméket Rudolf Weyergans fejlesztette ki annak érdekében, hogy olyan finom érzetű legyen a z arcbőr, amit valaha elképzelt magának, használata során bőre erőt és belső örömöt sugároz. A krémet úgy terveztük, hogy a selymesség érzését annyira biztosítsa, amennyire csak egy kozmetikumtól elvárható. Egyszerűen beleszeret bőrébe az, aki használja, mivel az arcbőre mindent megkap, amire a nap során szüksége van: energiát és egy belülről áramló jó érzetet. Emellett a melegség érzetének kellemességét is megtapasztalhatja.

Ön is látja majd a bőre ragyogását!

Alkalmazása: Tisztítás után, nappali vagy éjszakai krémként is használható, a nyak és a dekoltázs területére is. A felesleget be kell masszírozni! Érzékeny bőr esetén a bőr egy kis területére vigye fel, egy elsődleges teszt érdekében. Ritkán vörösödés tapasztalható a bekent bőrfelszínen.

 

Tisztító, hidratáló fátyolmaszk - PURE FLEECE MASK

Kiszerelés: 1 db

A Pure Fleece maszk természetes hatóanyagokkal átitatott, biológiailag lebomló pamutszálakból áll. A különleges pamutszálak ezerszer vékonyabbak az emberi hajszálnál. Felhelyezése után tökéletesen illeszkedik, rásimul a bőrre. A különleges fátyolszerű  maszk 5-ször nagyobb koncentrációban képes tárolni a hatóanyagokat, mint a hagyományos maszkok, így a napi bőrápolási rutin hatékony kiegészítője.

Fő hatások:

- peelingező,
- faggyúcsökkentő,
- összehúzó,
- gyulladáscsökkentő,
- hidratáló,
- bőrmegújító hatás

Alkalmazása:

1.  Az arc letisztítása után bontsa ki a maszkot.
2.  Ezután óvatosan helyezze fel az arcra, és gyengéden, finom mozdulatokkal nyomogassa rá. (A maszk az arc kontúrjához igazítható.)
3.  15-20 perces hatóidő után a maszkban lévő hatóanyagok tökéletesen felszívódnak, eltávolítható.
4.  A maradék hatóanyagot (nedvességet) masszírozza be, használja a szokásos High Care arcápoló termékét.

Használata heti 2x ajánlott.

A Pure Fleece Maszk bőrsimító, rugalmasító hatása kellemes komfortérzetet kölcsönöz, előkészíti bőrünket a következő ápolási fázisokra, az újabb hatóanyagok befogadására.

Aktív összetevők:

Szalicilsav
Hyaluronsav
Édesgyökér-kivonat
Avocado Olaj


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.