;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Plazmaterápia


Egy izgalmas újdonság az arcfiatalításban:

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti. Az eljárás lényege:

A gyógyszer minőségű növényi kivonatokat tartalmazó ampullák hatóanyagai légmentesen kerülnek a speciális pisztolyba. A pisztolyon keresztül magas koncentrációjú oxigénion plazma áramlik, mely porlasztja az ampullában lévő hatóanyagokat. A beépített ionizátor is segíti a felszívódást és a bőr pH-jának normalizálását. Így a hatóanyag koktélok tökéletesen hasznosulnak a sejtanyagcsere során. Nemcsak az arcon, hanem a szemhéj finom bőrén is használható.

- allergia mentes                                           - tartósítószer mentes

- szín tiszta növényi kivonatok                       - különleges összetétel

- gyors tápanyagbevitel                                 - anti oxidáns

- bőrfiatalító                                                   - bőrszín kiegyenlítő

- méregtelenítő, savtalanító

Felhasználási lehetőségek:

Hogyan zajlik ez a kellemes, hűsítő kezelés?

A vendég kb. 1 órát tölt a szalonban. Alkalmi kezelésként is remek, de az indikációtól függően a kúra-kezeléseknek van lenyűgöző hatása. A kozmetikus 2 részből építi fel a „beavatkozást”.

Első lépésként: a bőr mélyebb rétegeibe ható (fehérjebontó) enzimatikus peelinget alkalmazza, amely anti mikrobális. A plazmatikus oxigén van segítségünkre abban, hogy javuljon a bőr anyagcseréje, meginduljon a sejtmegújulás.

Második lépésként: az indikációtól függően - a terápiás cél meghatározásával - történik a megfelelő ampulla kiválasztása (3-5 alkalmas kúra javasolt). A kezelő több kiváló szérum közül választhat, de dönthet úgy is, hogy ugyan azt a szérumot használja a kúra során.

Mit érez a vendég?

Az oxigén-kezelések kellemes, nyugtató hatása már közismert, és ehhez társul még egy hűsítő érzés, amely ilyenkor, a nyári melegben igazán vonzóvá teszi a kezelést.

A vendég rövid idő alatt szeretne eredményt és nyugalmat. Ez a kezelés mindössze 1 óra, roppant kellemes érzés, hatása látványos, ára megfizethető, - ez az, amire a vendégek vágynak! A High Care új PLAZMA eljárása pedig mindezt megadja a vendég számára. 

A következő problémákra nyújt megoldást:

Ajánlott 3-5 alkalmas kúra, egy, vagy két hetes időközönként.

Alkalmazási területek és időtartam:

a felület méretétől függően 15-60 perc

Ampullák:

Peeling:          fermentált bacilus, alkohol, hámoldó szaruoldó, kitisztítja a pórusokat. Minden hatóanyag bevitelt megelőz egy peelingezés.

Detox:            szívlevelű gubóvirág, őssejt stimuláló, kötőszövet regeneráló, bőrfeszesítő, kollagén aktivátor, anti-aging hatású.

Lifting:            barna alga, kollagén, elasztin, hyaluron sav, feszesíti a kötőszövetet, foszfor, alginin, A, B 1,B 12, C vitamin, fehérjék, szénhidrátok, karotinoidok, vas

Whitening:      brokkoli kivonat, Genistein bőrfiatalító szójakivonat, szabadgyök fogó antioxidáns, a melanin termelést csökkenti.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.