;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Oxigén terápia


Anti-aging - Oxigénion terápia

Hármas hatás: 

 Oxigénion fürdő a testnek - savtalanító, feszesítő hatás, a narancsbőr- és alakjavító kezeléseket támogatja 

 Oxigénion kezelés az arcon és dekoltázson - anti-aging azonnali látványos ráncsimító hatás 

 Oxigén-inhaláció - az egész szervezetet savtalanítja, energizálja a vérkeringésen keresztül 

Az élő szervezetben a pozitív és a negatív töltésű ionok aránya megfelelő kell, hogy legyen. Ezt bizonyított tények támasztják alá a biofizikában.

Testünk alapvetően pozitív töltésűnek számít, ám az anyagcsere egyensúlyához mindenképpen szükségünk van negatív töltésre is. Ezt a lélegzés biztosítja, mivel a negatív töltésű ionokat az oxigén szállítja, majd vérkeringésünk juttatja el a sejtjeinkhez. Mai, gépekkel teli világunkban az egyensúly azonban nagyon könnyen felborulhat: a beszívott levegő minőségét légszennyezés és elektroszmog károsítja. 

A megfelelő fokú ionbevitelt és -szállítást - mely anyagcserénkkel összefüggésben sok más mellett kihat bőrünk feszességére, üdeségére, testünk zsírtartalmára, a narancsbőr-problémákra — napjainkban persze nem csak a környezeti hatások veszélyeztetik, hanem idővel testünk természetes öregedése is lassítja a folyamatot, s erre a túlzott húsfogyasztás, a modern életvitel és a mozgásszegény életmód még rátesz egy lapáttal. A problémák szervezetünk sav-bázis egyensúlyának felborulásához, az elsavasodáshoz vezetnek. 

Testünk jelzi az elsavasodást. A petyhüdt bőr, a visszerek és egyéb érrendszeri problémák, a csontritkulás, valamint ízületeink problémái mind figyelmeztető tünetek lehetnek. A 40 év fölötti nők számára szinte elengedhetetlen, hogy foglalkozzanak ezzel a problémával. 

Persze a lúgosító ételekkel és italokkal bővített táplálkozás nem új keletű módszer, ám a tapasztalatok azt mutatják: ha bizonyos esetekben hatékony is az effajta próbálkozás, a folyamat igen lassú. 

A világszerte ismert, orvosi tényeken alapuló High Care-technológia valódi megoldást kínál az elsavasodás megelőzésére és leküzdésére. Az úgynevezett Dermionológia a sav-bázis egyensúly hatékony, gyors helyreállításán túl a szervezet komplex energetizálására is alkalmas. 

Dermionológia

A módszer lényege, hogy a bőrlégzésen és az ionizált oxigén inhalációján keresztül energiával töltjük fel a szervezetet. A savakban lévő pozitív szabadgyököket az oxigén leköti, így intenzív vízképződés mellett bázis keletkezik, s testünk a semlegesített savaktól a nyirokrendszeren, a vérkeringésen és a pórusokon keresztül szabadul meg. 

A Dermionológia hatása látványos és azonnali, egy-egy kúra éveket fiatalít a bőrön — erről az elmúlt hónapok során már hölgyeik százai győződhettek meg Békéscsabán is. A világszerte elismert és alkalmazott technológia tehát már megyénkben is elérhető, rajtunk múlik egyedül, hogy teszünk-e szépségünkért és egészségünkért. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.