;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Medical Wellnessről


High Care - a jövő az egészség

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll. Az első ránézésre szépséghibának tűnő cellulit amellett, hogy nem nyújt esztétikus látványt az idő múlásával különböző láb betegségek (duzzadt láb, ödéma, visszér, elfekélyesedett láb) kialakulásához vezethet. 

A narancsbőr megjelenése kis mértékű keringési rendellenességet jelez. Okozója a kötőszövet gyengülése, ezzel együtt járó anyagcsere-végtermék elszállításának csökkenése, valamint felhalmozódása a szövetek között. Ha időben nem ismerjük fel az elváltozást, és nem teszünk valamit a salakanyagok távozása érdekében, egyre fejlettebb cellulitunk mellé seprűvénák kialakulására, súlyosabb esetben visszérproblémákra, sőt súlygyarapodásra is számíthatunk. 

A keringési problémák következményeként terhelés alatt a lábban és lábszárban elviselhetetlen fájdalom alakul ki. Ezek a betegségek elsődlegesen életstílusunkra vezethetők vissza. A mozgásszegény életmód, az elegendőnél több, kalóriadúsabb, nem megfelelő táplálék. 

Az életkor kitolódásával mind magasabb kort megérő nők és férfiak számára egyre fontosabb lesz, hogy idősebb korukban is megőrizzék mozgékonyságukat, aktivitásukat, és életük utolsó 20-30 évét ne betegségben, hanem egészségben töltsék. Ezért jobb a megelőzés, mint a gyógyítás. 

Dr. Rudolf Weyergans nevéhez fűződő Medicall Wellness kezelések, melyek orvosilag bizonyítottan hatékonyak, a békéscsabai High Care Centerben is igénybe vehetők, pihentetők, és javítják a test külső megjelenését. A terápia alapja a lelassult nyirokrendszer felélénkítése, amely a Body Wrapping, a Slide Styler (hullámmasszázs), vagy az űrtechnikai berendezésnek számító vér- és nyirokkeringést szabályozó mágnes terápiával és Iono-Care oxigén-inhalációval kombinált Vacustyler segítségével történik. 

A bőrt rugalmatlanná tévő pangó túlsavasodott kötőszöveti folyadék a negatív nyomás hatására kipréselődik, és a nyirokcsatornákon, majd a kiválasztó szerveken keresztül távozik. A pH helyreállításával a kollagén termelő enzimek új erőre kapva ismét feszessé teszik a bőrt, és kisimítják a matracszerű felszínt. Megemelkedik a bőr hőmérséklete, erősödik a kötőszövet, gyorsul a sejtek regenerációja. Csökkennek az allergiás tünetek, a megereszkedett bőr újra sima és rugalmas lesz. Az ionizált oxigén segíti a túlsúly felszámolását, a zsírégetést, mellékhatásként jobb közérzetet, és több szerotonin termelést biztosít. 

Speciális kozmetikumainkat használjuk a kúra során, melyek jól kombinálhatók a Medical Wellness szolgáltatásokhoz melyeket nemcsak a kabinban, de a kezelés otthoni folytatásaként is ajánljuk. 

A bőr feszesítését, a csontok erősítését és a zsírlebontást, nemcsak kívülről, de belülről is támogatnunk kell. A High Care étrend-kiegészítőkből álló készítményeinek eredménye már a fogyasztás második hetében érezhető és látható. Olyan specialitások, melyek elősegítik a méregtelenítést, különleges aminósavakat tartalmaznak a szövetek regenerálásához. Az első anticellulit italról bővebb tájékoztatás kaphat a táplálék-kiegészítők között. 

Az "ISO" minősítésű High Care Cosmetics Magyarországon 30 év tapasztalatával és a Medical Wellness Szövetség ajánlásával rendelkezik. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.