;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Kozmetikus Békéscsaba

Grácia kozmetika - High Care Center

Kesjár Edit

Kesjár Edit 

kozmetikus mester 

Ha igazán jól akarja érezni magát a bőrében, ne tétovázzon. Ha szán néhány percet ránk, s körülnéz oldalunkon, biztosra veszem, hogy eljön hozzánk! 

1984-ben Békéscsabán a Békés Megyei Szolgáltató KTSZ-ben kezdtem dolgozni, és 10 éven keresztül gyűjtöttem a tapasztalatokat az akkoriban hagyományosnak számító fodrászat-kozmetikában gebines bérlőként. Az ott töltött évek alatt megfogalmazódott a saját üzlet kialakításának gondolata. Szinte minden évben újabb és újabb szolgáltatással bővítettem a palettát, különösen az akkor még Magyarországon elenyésző számban üzemelő testkozmetikai gépekkel, és testkezelési szolgáltatásokkal szereztem sok vendéget. 1993-ban a Kozmetikus Kongresszuson találkoztam először a High Care Cosmetics magyarországi képviselőivel (High Care Hungary), amikor úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt az innovatív kozmetikai céget, amely nemcsak az arckezelésekhez, hanem a testkezelésekhez is olyan hátteret biztosít, ami nélkülözhetetlen egy jól működő kozmetikai szalon számára, és a siker záloga. Az újdonság ereje, a termékek minősége, sokfélesége, a folyamatosan bővülő géppark, rendszeres képzés, a High Care különleges arc- és testkezelései inspiráltak arra, hogy mielőbb a nevét megillető környezetben nyújthassam ezeket a szolgáltatásokat. 

Különösen a testkezelések, de a relaxálást igénylő arckezelések is megkívánják a diszkrét környezetet. Így a High Care hatására is 1994-ben megnyitottam saját üzletemet Grácia Arc- és Testkozmetikai Szalon néven Békéscsaba belvárosában. Elvégeztem a High Care Cosmetics "Cellulit terapeuta" tanfolyamait, és számos továbbképzésen vettem részt Németországban és Magyarországon egyaránt. Saját vállalkozásomon belül 1990 óta foglalkozom kozmetikus tanulók szakmai gyakorlati oktatásával, és 1995 óta a High Care cég Top Trainereként "cellulit terapeuta" képzésében is részt veszek itthon és külföldön is. 

A folyamatosan fejlődő High Care Hungary 2000-ben megalapította franchise hálózatát, és 2002 óta franchise szerződéssel High Care Centerként üzemeltetem a szalont. 

Dr. Rudolf Weyergans 

No de ki is ő? 

Rudolf Weyergans a WEYERGANS HIGH CARE AG alapítója és igazgatótanácsának tagja. 

A képzett szociológus, akit a sajtó szívesen nevez a "cellulit papájának", s aki kongresszusok keresett előadója, aki könyvet írt "Aktívan a cellulit ellen" címmel. 

A High Care Cosmetics üzleti filozófiája: 

"...olyan magas minőségi szintű szolgáltatást nyújtani üzleteinkben, hogy a vendégek igényeljék azt az életszemléletet, hogy egészségükkel, külső megjelenésükkel rendszeresen foglalkozni kell, és az általunk nyújtott test- és arckezelésekkel illetve kozmetikai termékekkel a lehető legtöbb gondoskodást kapják meg mindehhez. " 

" A kozmetikai üzletágban alig van olyan vállalat, mely olyan sok elismerésben részesült volna, mint mi. A Weyergans cég sikerét szabadalmak, tanulmányok sajtóban és tv-ben közölt beszámolók, s nem utolsó sorban az új dolgokra pozitívan reagáló számos elégedett felhasználó visszajelzése igazolja. 
Tanúsítva az ISO EN 9001 é az ISO 46001 szerint" 

Kezeléseinkről... 

" Az egészség és szépség olyan ajándékok,. amelyekért mindenkinek saját magának kell tennie" Dr. Rudolf Weyergans 

A High Care Cosmetics modern módszerei ehhez nyújtanak segítséget: 
A cellulit illetve narancsbőr az új évezred népbetegsége. 
A nők több mint 95 %-át érinti, és az utóbbi időben már a férfiakat is sújtja. A narancsbőr nemcsak az önbizalmat tiporja porba, hanem az idő haladtával orvosi problémát is okozhat. 
Világviszonylatban is a narancsbőr kezelés csúcsának számít a DCT módszere, mely a Weyergans cég szabadalmaztatott eljárása. 

A High Care Centerben komoly szaktudással rendelkező kozmetikusok és cellulit terapeuták segítségével kínáljuk kezeléseinket vendégeinknek

optimális, jó alak elérését természetes úton, 
ránctalanító és mellfeszesítő programokat 
vitalitás fokozását, testi és szellemi képesség javítását 
hatékony arc és testápoló termékeket, otthoni használatra

Mindezekkel együtt célunk az örömteli vendégkezelés! 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.