;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Gyümölcssavas hámlasztás


SELF Charming Mask – Önmegújító „varázs” maszk

SELF Charming Mask  – Önmegújító „varázs” maszkFelpezsdítő hatású gyümölcssavas krém maszk, tartósan biztosítja a sima és rugalmas bőr komfortérzetét. Már az első használat után érezhetjük, mélytisztító, simító, hidratáló hatását.

Főbb hatóanyagai:
Gyümölcssav-komplex: tejsav, glikolsav, tartársav, citromsav
Marines Collagen (tengeri kollagén)

Jellemzői:
Lágy állagú, kellemes barack illatú, kissé géles konzisztenciájú, könnyen felszívódó krémpakolás, mely összetevőinek köszönhetően komplex hatást biztosít a bőrmegújítás terén. Felhasználása ezért újabb, sokrétű kezelési lehetőséget ad kezünkbe, minden bőrtípusra. Kiegészíti, illetve jól beilleszthető az összes többi, már jól bevált kezeléseinkbe, házi ápolásra, elért eredményeink fenntartására. Használhatjuk, ajánlhatjuk ősztől tavaszig.

Alkalmazása:
Minden bőrtípusra, letisztítás után, kezelések részeként, vagy akár minden napos házi használatra javasolt. Érzékeny bőrűeknek maszkként 2x-3x hetente, 20 perc hatóidő után kell lemosni. (Utána bőrtípusának megfelelő tápláló High Care krémmel bekenni.)
Különösen hatékony éjszakai krémként alkalmazva, így a maszk kollagén kivonat tartalma legoptimálisabban hat a bőrben.
Otthoni használatakor nincs szükség peeling használatára, hiszen a termék peeling is egyben.

  1. Mélyhidratáló – már az első használat után
  2. Finomítja a tág pórusokat, simítja a bőrfelszínt
  3. Könnyed illat, laza krémállag – jó felszívódás
  4. Bőrgyógyászok által tesztelt
  5. Kiegészítő kezelés
  6. Minden bőrtípusra
     

 

Hámlasztó kúra, zsíros bőrre 

Van egy kozmetikai eljárás, amelynek hatására a bőr azonnal feszesnek, tisztának, fiatalnak látszik plasztikai sebészkés, vagy különböző hatóanyagok beinjekciózása nélkül. 
A High Care laboratóriumában kifejlesztett 6 féle gyümölcssavból álló 55 százalékos komplex az eddig kozmetikában használt legmagasabb koncentrációjú AHA. 

Az univerzális eljárás lényege, hogy a kezelés keretén belül beultrahangozzuk az AHÁ-t a bőrbe. Ettől az elhalt kiszáradt, megvastagodott réteg leválik, magával koptatva az arcot elcsúfító elváltozásokat. Pár perc eltelte után a nyitott megtisztított pórusokon keresztül megsokszorozódik a bőr hatóanyag felvevő képessége. Ezt kihasználva a második ultrahangozással a bőrtípusnak, illetve az aktuális problémának megfelelő szérumot juttatunk a bőrbe. Végül kaviár és fagyöngy tartalmú hidratáló krémpakolással tápláljuk a bőrt. 

 

Alpha Hydroxy Acid = Gyümölcssav

A gyümölcssavas peeling terápia ajánlott: 

 Zsírosodás, pattanás képződés gátlására 
 bőrkép javításra, 
 tág pórusú, fakó színű bőr egyenetlen felületének simítására 
 hegek mélységének csökkentésére 
 gyulladások nyomán megjelenő barna foltok halványítására 
 napfény okozta megvastagodott hámréteg koptatására.

Az 55 %-os gyümölcssav lehámlasztja a bőr legfelső rétegét és stimulálja a fedőhám képződését. A vendég számára nagyon hasznos, mert finom, kellemes tapintásúvá válik a bőr, és pozitív hatású a hegekre is. Intenzív hatása ellenére a bőrt nem károsítja. A kezelés alatt természetes hatás, hogy a bőrpír felerősödhet. Az intenzív hatás érdekében javasolt a kúrakezelés. Minden egyes kezelés pozitív hatással van a hám szerkezetére, javítja a sejtek nedvesség megkötő képességét. 
A kezelés eredményeként egy feszes, sima bőrfelszínt kapunk. 

A kezelési sorozat alatt és pár hétig még utána is vendégünknek kerülnie kell a direkt napfényt , szoláriumot és szaunát, ezért a terápia ideális alkalmazása az ősztől tavaszig tartói időszak. 

    Kötelező háziápolás: 

A kúra alatt intenzív otthoni ápolásra is szükség van. Naponta 2-3-szori letörlést és krémezést igényel . 
Ajánlott termékek a bőrtípustól, a bőr általános állapotától és évszaktól függően: Cleansing Balm az elhalt szarusejtek leválasztására, Balance krém, Timeless Aktív maszk, komfortérzet javítására. 

Az Eye Care, mint a szem körüli érzékeny és száraz bőr speciális ápolója fontos kiegészítője lehet a kezelésnek a mindennapi ápolás során. Fontos még, hogy a kezelés után biztosítsuk a bőr egész napos fény elleni védelmét, amihez ajánljuk az UV-Care-t. 

 

Ránckezelés és megelőzés:

Egy gyümölcssavas kúrával több évet fiatalíthatunk az arcon, kombinálva kezeléseinket a Meso-sorozat ampulláival. A hámlasztás után beultrahangozzuk a nedvességet pótló hyaluron savat, vagy az új sejtek képzését elősegítő aminósav koktélt. De intenzív regenerálásra felhasználjuk a növényi őssejt kivonatot tartalmazó koncentrátumot, ráncsimító ampullát. 

Persze nem kell megvárnunk, amíg beráncosodik a bőrünk. Ha valaki szeret napozni, szoláriumozni, jó, ha tudja, hogy a fénykárosodott bőr sokkal hamarabb veszíti el rugalmasságát, víztartalmát. Ezért az állandó karbantartásra gondot kell fordítani. A hámlasztás a leghatásosabb öregedés gátló módszer, hiszen a bazális sejtrétegre van hatással, ahol az új sejtek képződnek. A rendszeres hámlasztás következtében folyamatos a nedvességgel telt friss fiatal bőr képződése. 

Az otthoni ápolás sem elhanyagolható. Naponta kétszer, háromszor gyengéden átmasszírozzuk a bőrt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel, majd a kaviár kivonatot, kollagén aktivátort és fagyöngy szérumot tartalmazó krémmel biztosítjuk a bőr táplálását. 

Háziápolás: Cleansing Balm, Timeless Active Maszk, Timeless sorozat, Botox sorozat, Collamin 
 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.