;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Bodystar

Bodystar - Áram impulzusokkal felolvasztott zsírpárnák

Elektrolipolízis, zsírbontás

A számos cellulit elleni módszer között akad egy, melyet az orvostudomány különösen nagyra értékel. Ez az elektrolipolízis. A speciális áram impulzusok aktiválják az enzimeket, a zsírpárnákat, s a tárolt triglycerideket szétaprózzák. Vannak testtájak, ahonnan a legintenzívebb fogyókúrával és a legvadabb edzéssel is nehezen olvad a háj. Ilyen a combon a bricsesz, a térd, a csípő, vagy a felkar. Külső beavatkozásra is szükség van. A High Care speciális megoldást kínál a Bodystar kezeléssel. 

A fogyasztani kívánt testrészre öntapadós elektródákat helyezünk, melyeken át egy áramimpulzus koktél feléleszti a triglicerid lipáz enzim képződését. Erre az enzimre a természetes zsírbontáshoz van szüksége szervezetünknek, de ha ez a folyamat lelassul, zsírfelhalmozódás alakul ki. Miután az elekto-lipolízissel aktiváltuk a folyamatot, következhet a Vacustyler vákuumcső, ahol a keletkezett bomlástermékek kipumpálódnak a felfrissült szövetek közül. Ezzel a módszerrel helyi zsírpárnák mennyiségét csökkenthetjük, a kúra végére az eredmény a nadrágok bőségén is felfedezhető lesz. 

Az otthoni ápolással fokozhatjuk a hatást, hiszen az AE stik liposzómái és a Simply Red zsírbontó hatóanyagai minden reggel könnyedén felkenve elősegítik a depózsírok felszámolását. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.