;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Body Wrapping


A sikeres "fogyasztócsomag"

Az eredeti "Zimt creme" speciális zsírégető krém nagy hatékonysággal képes a zsírsejtek tartalmát olvasztani. Az aromaterápiás hatás révén mélyen bejutva a bőr szövetei közé javítja a vérkeringést, a megfelelő helyre szállítva az oxigént. 

Mint tudjuk, oxigén nélkül nincs égés. De vajon elég ez? Nem véletlen, hogy a képzett cellulit terapeuták a krémezés után speciális légáteresztő fóliát használva befedik a kezelt bőrt. Előbb egy laza réteggel borítják a testet, és ezután következik a feszes testtekercselés. Minderre azért van szükség, hogy a bőr szöveteire és nyirokereire egyenletes nyomást gyakorolva túlnyomást hozzunk létre. Így a zsírsejtekben elégő felolvasztott salakanyag egyszerűen kipréselődik a sejt közötti térbe, ahonnan a nyirokáramlás révén, a kiválasztó szerveken keresztül jutva a vizelettel tud majd távozni. Persze itt is meg kell említenünk, hogy megfelelő mennyiségű nyirokfolyadék csak megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel képződik. Tudatosan odafigyelve 2,5-3 liter nullkalóriás, lehetőleg szénsav mentes ásványvíz elfogyasztása a legcélravezetőbb. 

Már az első alkalom után meglepően megszépül a bőr, de nemcsak a cellulit javulása, hanem fogyasztóhatása miatt is igen közkedvelt módszer. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.