;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Arcápolók


BALANCE

tápláló krém

Összetétel:

Tulajdonságok 
A krém a száraz, érett bőr kezelésére alkalmas az arc, nyak, ill. dekoltázs területén. Télen vagy száraz időben a fiatal, kevert bőrtípusra is előnyös a használata. 

A kozmetikus alkalmazhatja masszírozásra, kombinálva a C7 Plusz krémmel. Semlegesítő pakolása a gyümölcssavas hámlasztásnak. 

Alkalmazás 
A Balance-t lehetőleg esténként, tisztálkodás után kell a bőrre felvinni és gyengéden bemasszírozni. Abban az esetben, ha más termékeket is használunk (pl. FCL-gél-t vagy A-vitamin ampullát, a Balance-t mindig akkor kell felkenni, ha ezek a bőrbe már felszívódtak. (A-vitamin esetében ez kb. 3 perc.)Télen vagy ha száraz a bőr, nappalra is ajánlatos a Balance használata. 

A Balance nagy dózisban tartalmazza a hatóanyagokat, ezért pakolásként, kúraszerűen is használható. 

A Balance-t C7 Plusz krémmel, valamint A vitamin ampullával kombinálva is lehet használni. Pl. kevés Balance-t és kevés C7-Pluszt tenyerünkben összekeverünk, így visszük fel a bőrre. Ezt a kombinációt használhatjuk fiatal vagy különösen igénybevett bőr esetében. Aszerint, hogy a kétfajta krémet milyen arányban elegyítjük egymással, az illető bőrtípusnak megfelelő egyedi terméket nyerünk. 

Különösen igénybevett bőr esetében a keverékhez néhány csepp A-vitamint is hozzáadhatunk. 

 

C7 PLUS

Hidratáló nappali krém C-vitaminnal

Összetétel:

Tulajdonságok
A C7 plus hidratáló nappali krém arcra-és dekoltázsra, gondoskodik a bőr védelméről és hidratálásáról.
Az alkalmazott C-vitamin védőburokkal van ellátva, ezáltal a C-vitamin csak a bőrbe való bemasszírozáskor szabadul fel. A teljesen friss adagolás által a bőrnek lehetősége van a tiszta C-vitamin felvételére. 
A C-vitamin a kötőszövet regenerálásának fontos segítője. Az Aloe Vera gél évtizedek óta ismert kitűnő hidratáló hatásáról és a bőr tisztításához alkalmazzák. A Jojoba olajat " folyékony arany"- nak nevezik , vízben oldódó, ezáltal jól felszívódik a bőrbe , nedvességgel látja el, ezáltal a bőrt bársonyosan puhává teszi. Az allantoin a bőr táplálásáról gondoskodik . A C7 Plus titándioxidot tartalmaz bőrbarát UV-szűrőként. 

Alkalmazás
A C7 Plus hidratáló C-vitaminos nappali krémet az arc- nyak- és a dekoltázs alapos tisztítása után visszük fel. Ahhoz, hogy a C-vitamin gyöngyök szétterüljenek, a krémet lágyan be kell masszírozni a bőrbe. A C7 Plus-t hagyjuk hatni a masszázs után. A C7 Plus-t reggel és este használjuk. 

 

HYDRO MOUSSE

Hidratáló arcápoló vitaminhab

Összetétel:

Tulajdonságok 
A Hydro Mousse arcápoló vitaminhab különleges hidratáló ápoló az Ön számára.A könnyű ápolóhab összeköti a kényelmes kezelhetőséget az igényes és modern hatóanyagokkal. Könnyedségével, pontos és higiénikus adagolhatóságával a Hydro Mousse a hidratáló ápolás különleges formája. A klimatizált helységek, a rossz ivási szokások, az erős napfény gyengítik a bőr vízmegkötő képességét. Ez ráncok és redők formájában, valamint a bőr feszülése által mutatkozik meg. 
A Hyaluronsav és a Pentylene Glycol optimálisan hidratálják a bőrt. A hidratáló hatás azonnal megmutatkozik, de a lehetőséget a bőr számra, ahhoz, hogy ez a hidratált állapot hosszú ideig megmaradjon a "Root" gyökér kálium tartalmú növényi kivonat biztosítja. A bőr vízháztartásának javulása mérhető és nyersanyagokon tesztelt. Miután a bőrsejtek megfelelő ellátásban részesülnek, a vitaminok elősegítik a sejtek felépítését. 
A bőrnek szüksége van a vitaminokra, mint szabadgyök megkötőkre , ezáltal gátolják a sejtkárosodást és elősegítik a kötőszövet felépítését. 

Alkalmazás
A felhasználandó mennyiség az Ön személyes igényeitől függ. Használja a Hydro Mousse Vitaminhabot úgy, ahogy azt bőre igényli. Az előírt adagolás a szórófej által a használatot könnyűvé és takarékossá teszi. Egy szórófejnyi mennyiség elegendő az arc és a dekoltázs ápolására. A Hydro Mousse Vitaminhabot arctisztítás után vigye föl nappali-vagy éjszakai ápolóként és hagyja rövid ideig beszívódni. A Hydro Mousse Vitaminhab szintén megfelelő ápoló a férfiak számára borotválkozás után. Gyorsan felszívódik és kellemes, semleges illata van.

 

SEBO-CARE

Speciális termék aknés, komedós bőrre

Összetétel:

Tulajdonságok 
Különleges hatóanyag kombinációi biotechnológiai és kozmetológiai szempontból is kiemeli a Sebo-Care-t az eddig ismert, hasonló készítmények közül. A Sebo-Care-nek antiszeptikus, baktériumölő, bőrnyugtató és gyulladás gátló hatása is van. 

Alkalmazása 
A Sebo-Care egy úgynevezett bőrműködést szabályozó készítmény. A faggyúmirigy túlzott, ill. elégtelen működése esetén is eredménnyel használható. Az ilyen gyulladt, ill. aknés bőr kezelése a bőr védőrétegének helyreállításával kezdődik. Házi használat esetén (reggel, este) a Sebo-Care-t kenje fel a bőrre és gyengéden masszírozza bele. Utána általában nem kell semmilyen más készítményt használni. A kozmetikában történő kezeléskor a Sebo-Care-t pakolásként is lehet alkalmazni, kombinálható az oxigén-maszkkal. 

Fontos! 
A Sebo-Care mellett ne használjon alkohol tartalmú arcvizet, lemosót. 

 

VIVA

Aktív hidratáló arckrém

Összetétel:

Tulajdonságok 
A Viva aktív hidratáló egy intenzív hidratáló termék egész napra. Táplálóbb mint a HIGH-CARE COSMETICS C7 Plusz krém, ezáltal egy érett, száraz bőrnek még több nedvességet ad és optimális Make-Up alá. Gyorsan beszívódik anélkül, hogy a bőr fénylene. A Viva a bőrnek ápoltság érzetet biztosít és egész nap bársonyossá tesz. Extrém terheléseknél, mint a klimatizált vagy túlfűtött helységek megszünteti a feszülés érzetét. 
A Viva különlegesen hidratáló. Ellátja a bőrt mindennel amire egész nap szüksége van ahhoz, hogy friss legyen és a Make-Up-ot perfekten fixálja. A Viva-ban lévő nagydózisú NMF(természetes nedvesítő faktorok) fokozzák a bőr nedvességmegkötő képességét. Ez a hydro-komplexum olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyeket a bőr maga is tartalmaz. Méhviasz, panthenol és tocopherol gondoskodnak az optimális nedvességpótlásról, ápolják és védik a bőrt. 

Alkalmazás 
Napi védelem és ápolás a nedvességszegény bőr számára. A Viva az egész nap folyamán táplálja a bőrt és optimális Make-Up alap. 

Kigészítő ápolásként ajánljuk hetente a Soft-Peeling-et, valamint megfelelő éjszakai ápolóként a Balance-t. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.