;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

A sminktetoválásról


Vízálló smink, csókálló rúzs

A jó megjelenésre korhatár nélkül mindenki vágyik, így az évek során rengeteg sminktetoválást készítettem, 19-től 70 éves korig. 

A sminktetoválás választásában a fiatalok számára sokszor a divat a döntő. De azok számára még fontosabb az igényes munka, akinek korrekcióra van szüksége, mert formátlanul nő a szemöldöke, rövidkék a szempillái, színtelenek, vagy nagyon keskenyek az ajkai. Sajnos a kor előre haladtával elfogynak a szemöldök szálak, kifehérednek a szempillák, az ajkak pedig a mélyrétegű vízhiány miatt elveszítik formájukat, rugalmatlanná, színtelenné válnak. 

A sminktetoválással visszaadjuk az arc kontúrjait és színeit, így akár 10 évet is fiatalíthatunk páciensünkön. 

A sminktetoválással pótolhatjuk, amit a természet elmulasztott megteremteni: a szomorkásan lefelé növő szemöldökből új szálak tetoválásával elegáns vonalú ívelt szemöldök varázsolható. A szemhéjtetoválással készített kontúr sosem mosódik el, és vonzza a tekintetet, az szájsatírozáshoz jól megválasztott szín és teltté rajzolt ajak megfiatalítja az arcot. 

A sminktetoválás minden részlete, az előrajzolást is bele értve nagy precizitást és türelmet igényel, hiszen a páciens megjelenését nagyban befolyásolja a végeredmény. Néhány szabály, melyet az eredményesség érdekében a vendégnek is be kell tartani, hogy a szoliba, uszodába, szaunába két hétig nem mehet, nehogy megsérüljön a frissen elkészített sminktetoválás. Otthoni ápolásra E vitaminos krémet adok, hamar begyógyítja a kezelt felületet. 

Előzetes konzultáción szívesen megrajzolom a sminktetoválás vonalait, közösen választunk színeket, amely segíti a vendéget a döntésben. 

 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.