;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

SPM vákuummasszázs


Zsírpárnák ellensége

Komoly fegyver a kilók ellen. A vákuum masszázs során a pangó nyirokáramlást élénkítjük, a zsírsejteket "széttördeljük", így azok távozni kényszerülnek a szervezetből. 

Az alakformálás és cellulit elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája a vákuummasszázs. A combon, hason éktelenkedő felfúvódott zsírsejtek által elcsúfított bőrben felhalmozódtak a salakanyagok, a kötőszövet pH-ja leromlott, így ellustultak a kollagén termelő folyamatok. Ezért a munkánk több fázisból áll. Bekenjük a kezelendő felületet egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett fibrostimulint és kollagént tartalmazó speciális géllel, melynek köszönhetően a vákuum pisztolyba könnyedén becsusszan a bőr. A szívás erősségét a kötőszövet állapotának megfelelően szabályozni lehet. Kinek-kinek saját cellulit stádiumától függően egyéni beállításra van szükség. 

 
Először a nyirokcsomók és a nyirok utak átpumpálásával kezdünk, hiszen az eltömődött csatornák nem képesek a salakanyaggal telt nyirok folyadékot elszállítani. A sikeres nyirokmasszázs érdekében napi 2,5-3 liter folyadékbevitelre van szükség. Ha jól átmostuk a nyirokrendszerünket, jöhet a zsírégetés. Szükség van a vérkeringés javítására, a mélyebben fekvő kötőszövetben is. Az üvegpisztoly segítségével fokozzuk a sejtanyagcserét, hatására távoznak az anyagcsere végtermékek, a szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak, felpezsdül a kollagén-szintézis. A kötőszövet megerősödik, visszanyeri rugalmasságát, és már az első kezelést követően simább lesz a bőr. 

A vákuummasszázs után következhet a tekercselés, a hullámmasszázs, vagy a Vacustyler, hiszen a kezelések kombinálásával gyorsabban érjük el a kívánt eredményt. 


 

Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.