;
Bejelentkezés: +36 66 448-087

SELF temékcsalád


SELF Charming Mask – Önmegújító „varázs” maszk

SELF Charming Mask – Önmegújító „varázs” maszk Felpezsdítő hatású gyümölcssavas krém maszk, tartósan biztosítja a sima és rugalmas bőr komfortérzetét. Már az első használat után érezhetjük, mélytisztító, simító, hidratáló hatását.

Főbb hatóanyagai:
Gyümölcssav-komplex: tejsav, glikolsav, tartársav, citromsav
Marines Collagen (tengeri kollagén)

Jellemzői:
Lágy állagú, kellemes barack illatú, kissé géles konzisztenciájú, könnyen felszívódó krémpakolás, mely összetevőinek köszönhetően komplex hatást biztosít a bőrmegújítás terén. Felhasználása ezért újabb, sokrétű kezelési lehetőséget ad kezünkbe, minden bőrtípusra. Kiegészíti, illetve jól beilleszthető az összes többi, már jól bevált kezeléseinkbe, házi ápolásra, elért eredményeink fenntartására. Használhatjuk, ajánlhatjuk ősztől tavaszig.

Alkalmazása:
Minden bőrtípusra, letisztítás után, kezelések részeként, vagy akár minden napos házi használatra javasolt. Érzékeny bőrűeknek maszkként 2x-3x hetente, 20 perc hatóidő után kell lemosni. (Utána bőrtípusának megfelelő tápláló High Care krémmel bekenni.)
Különösen hatékony éjszakai krémként alkalmazva, így a maszk kollagén kivonat tartalma legoptimálisabban hat a bőrben.
Otthoni használatakor nincs szükség peeling használatára, hiszen a termék peeling is egyben.

Eladási javaslatok:

 1. Mélyhidratáló – már az első használat után
 2. Finomítja a tág pórusokat, simítja a bőrfelszínt
 3. Könnyed illat, laza krémállag – jó felszívódás
 4. Bőrgyógyászok által tesztelt
 5. Kiegészítő kezelés
 6. Minden bőrtípusra

 

Hó alga krém –maximális fényvédelemmel

Finom illatú, nappali ápoló krém, kimagasló bőrfiatalító hatással

Aktív összetevők:

A termék jellemzői: Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el.
A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, de ezt képes megváltoztatni oly módon, hogy a kollagén rostokat újra rugalmassá teszi, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat. Tartalmaz továbbá értékes hyaluron savat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. „A” és „E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.
Használatát naponta, reggel, megtisztított bőrfelületre javasoljuk. Kitűnő make up alá.

Kiegészítő ápolás: Ideális tisztítóként a Pure Cleansing Gélt ajánljuk, amely mélyen tisztítja és felfrissíti a bőrt, kellemes trópusi illattal. Ajánljuk figyelmébe ápoló termékeink széles választékát, krémeket, maszkokat, koncentrátumokat, amelyek biztosítják az arc és dekoltázs tökéletes otthonápolását. Hó alga krémünk tökéletes kiegészítője a Hó aga koncentrátum, melyet kenjünk a ránctalanítandó felületre a krém alá. Használatát reggelente, kúraszerűen ajánljuk.

Védi a collagén rostokat, javítja a bőr rugalmasságát.

 

Hó alga koncentrátum

Hó alga koncentrátum Kimagasló, bőrfiatalító hatású liposzómás koncentrátum

Aktív összetevők:

A termék jellemzői: A koncentrátumban a liposzómák lehetővé teszik, hogy az aktív hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe és hosszantartó feszesítő hatást biztosítsanak a kezelt felületen. A hó alga koncentrátum használatával, megerősödnek a kollagén rostok. Normál körülmények között a bőr öregedési folyamata során a kollagén rostok az idő előre haladtával elridegülnek, töredezetté válnak. Ezt közvetlenül érzékelhetjük a bőr rugalmasságának folyamatos csökkenésében. A hó alga, különleges képességeivel meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát és megelőzi a bőr idő előtti elöregedését. Tartalmaz továbbá a bőr hidratáltságának, feszesítésének optimalizálására hyaluron savat, aloe verát és panthenolt.
Megtisztított bőrre kenje fel, majd néhány percet követően alkalmazza bevált ápoló krémét. A legtökéletesebb eredményt a koncentrátum és a hó alga krém együttes használata biztosítja. A krém nemcsak kiváló ápoló és bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, hanem maximális fényvédelmet is nyújt.

Kiegészítő ápolás:

Bőrtisztításra a Pure Cleansing Gélt javasoljuk, amely mélyen tisztítja és felfrissíti a pórusokat. Kellemes trópusi illata azonnal megnyerő. A koncentrátum mellé ajánljuk figyelmébe a High Care Cosmetics arc és dekoltázs ápoló termékeinek: krémek, maszkok, koncentrátumok széles választékát, amelyek extra ápolást biztosítanak a bőr és dekoltázs számára.

 

A Hó Alga titkai

A magas hegyekben, a tél örök területén, a nyár folyamán észrevehető a havon a rózsaszín és piros szín keveréke. Ezt a hihetetlen jelenséget egy egysejtű zöldalga faj tagja, a hó alga okozza, mely színe a magas UV sugárzás következtében termelődő karotinoidok hatására változik meg, ezért vörös.
Az alpesi és sarkvidéki területeken lévő szélsőséges körülményeket a hó algák képesek túlélni. Ezek egyedülálló tulajdonsága, hogy képesek aktívan élni a 0 oC fok körüli hőmérsékleten, nagyon alacsony tápanyag szinten. Ezzel szemben a legtöbb más növény, ilyen körülmények között sem csökkenti az anyagcsere tevékenységét, vagy egyszerűen képtelen a túlélésre. A hó algák alkalmazkodnak környezetükhöz, lényegében a pigmentáció módosításával.
Tavasszal, amikor a hőmérséklet fagypont fölé emelkedik, egyben a tápanyagok és a fény mennyisége is emelkedik, a hó alga sejtek a vékony hóréteg alatt zöld színűek, a túlnyomórészt klorofilt tartalmazó pigmentek miatt.
A klorofil elnyeli az energiát, a fény hatására átalakítja kémiai energiává, így lesz „üzemanyag” az algák tevékenységéhez. A rendszer segítségével a zöld algák csillószőrök segítségével mozogni képesek a felszíni hó alatt, így szaporodni is tudnak. Eközben az UV sugárzás a nyár közeledtével egyre erősödik. Mivel ez károsítja a sejtek érzékeny fotoszintetizáló rendszerét, a védelem érdekében a hó alga elkezdi termelni a karotionid pigmenteket, (vörös szín) hogy ellensúlyozza a káros hatásokat. Mivel a tápanyag és az energiaellátás csökken, a sejtek megállnak a növekedési fázisban, és piros színűek lesznek. A hó algák belépnek egy szunnyadó fázisba, ahol védve vannak az erős nyári sugárzástól. A téli időszakban majd egy vastag hóréteg fedi őket.
A másodlagos anyagcsere termékek, mint a fagyásgátló glikoproteinek, stressz módosító anyagok, az ozmotikusan aktív aminosavak és a cukrok biztosítják az algák túlélését a hideg és a zord környezetben.
 

Növekedési és szaporodási szakasz:
 • csillók
 • klorofil (fotoszintézis >>> energia
  Hó alga koncentrátum
Szunnyadó szakasz (spórák) piros alga fotó:
 • karotinoidok
 • antioxidánsok
 • polifenolok
 • biopolymerek
 • fagyálló glikoproteinek (AFGPs)
 • ozmotikusan aktív aminosavak és cukrok >>> érdekes anyagcsere termékek
  Hó alga koncentrátum

Anti Aging tudomány
Egy egyedi Anti-Aging Stratégia


A hó alga por egy nagyon zseniális hatóanyag, mely a kozmetikai öregedést gátló készítményekhez lett kifejlesztve. Maga a kivonat egy egyedülálló alga fajból, a hó algából származik, mely képes növekedi a gleccserek és az állandó hó birodalmában.
A klinikai vizsgálatok után kiderült, hogy a hó alga hatóanyaga aktiválja azokat a biokémiai folyamatokat, melyek kulcsfontosságú tényezői a sokat ígérő hosszú élettartam elméletnek, a kalória csökkentésnek. A kalória csökkentés, mely egy speciális táplálkozási rendszer, - a sok kísérlet alapján kimutatták, - hogy javítja az egyén egészségügyi kilátásait és az élettartamát, és így egy úttörő anti – aging stratégiának tekinthető. A kalóriakorlátozás egy bevált mechanizmus az organizmusok élettartamának növelésére.
Ezt a táplálkozási koncepciót első alkalommal adaptálták kozmetikai készítményekbe, mely aktiválja a hosszú élettartamot a bőrsejtek számára.

Kalóriakorlátozási mechanizmus
Köztudott, hogy a korlátozott élelmiszer fogyasztás, a koplalási kúrák és egyes diéták hozzájárulnak a hosszabb élettartamhoz. Az állatvilágban ösztönösen, míg az embereknél tudatosan található meg a csökkentett kalória bevitel, melynek számos példáját látjuk pl. a különböző vallási eredetű böjtölési időszakokban.
A kalóriakorlátozás egy speciális diétát jelent, mely magába foglalja a kalória bevitel csökkentését 25% és 65% között, miközben biztosítja az a fehérjék, a vitaminok és az ásványi anyagok optimális szintjét. A kalóriakorlátozás eredményeit igazolták a különböző fajok megfigyelései, mint pl. a majmok, egerek, patkányok, sőt, az élesztő is. Megvédte őket a stressz ellen, és fékezte a biológiai öregedési folyamatokat, ami jobb egészséget, hosszabb, jobb minőségű életet eredményezett.
A kalória korlátozás növeli az élettartamot az egereknél.

Hó alga koncentrátum

A kalóriakorlátozást vizsgálva bebizonyosodott, hogy egy alapvető biokémiai útvonal blokkolva van.

Anti Aging tudomány
A hosszú élettetem titkai

Nos, a hosszú élettartam tulajdonképpen már nem titok. Ma már ismert a mechanizmus, hogy a kalóriakorlátozás növeli a szervezet élettartamát. De hogyan lehet ezen ismereteket a bőr számára is hasznossá tenni?
Svájci kutatók találták meg a hó algákban azt a növényi anyagot, mely utánozza a kalóriamegvonást, és ily módon képes javítani a bőr sejtjeinek élettartamát.

A hó alga hatása a bőr hosszú élettartamára
Úgy javítja a bőrsejtek hosszú élettartamát, hogy utánozza a kalóriamegvonás hatásait, ezáltal optimalizálja a bőr anyagcseréjét. Következésképpen a hó alga por biztosítja a kalóriaszegény étrend kedvező hatását a bőrre, kalóriamegvonás nélkül.
Tulajdonképpen a hó alga por védi és aktiválja a kalóriamegvonás két legfontosabb tényezőjét: A Klotho élettartam gént és az AMPK energia szenzort, melyek együtt javítják a celluláris védekezést, az oxidatív stressz rezisztenciát és a sejtek méregtelenítését.
A kozmetikai kísérletek során bebizonyosodott, hogy a hó alga hatására nem szárad ki a bőr, az öregségi foltok jelentősen halványulnak, ugyanakkor rendkívüli ránctalanító és hidratáló ha tása van.
A Weyergans High Care Cosmetics speciális termékeiben olyan mesterséges körülmények között, laboratóriumban tenyésztett hó alga hatóanyagot alkalmazunk, melyet szabadalmi oltalom véd, és Svájcban elnyerte a 2014 BSB Innovation díjat. Ez a kozmetikai iparban rendkívül keresett alapanyag, melyet a legmagasabb minőség jellemez.
Az exkluzív bőr öregedést gátló készítményünk képes kifejteni a hó alga jótékony hatását a bőrben, ezáltal új fejezetet nyitva a természetes szépségápolás terén.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.